Ushqimi dhe ushqyerja e njeriut. Çfare duhet te dish

Ushqimi dhe ushqyerja e njeriut. Çfare duhet te dish - Angela Andreoli | Rochesterscifianimecon.com

...288 ISBN: 9788874888795 List Price: € 24,00 CONTENTS Vëllimi Ushqimi dhe Ushqyerja e Njeriut: çfarë Libri Ushqimi dhe Ushqyerja e Njeriut: çfarë duhet të dish synon të trajtojë në mënyrë fleksibël, por të plotë, tematika dhe argumenta që kanë të bëjnë me ushqimin dhe ushyerjen e njeriut ... Dieta dhe receta per nje jete te shendetshme!: Dieta ... . E gjitha në funksion të përfitimit të veçantë të profesionistëve që do të veprojnë në fushën mjekësore dhe / ose social - shëndetësore, pra infermierët, specialistët e ... Dopo aver letto il libro Ushqimi dhe ushqyerja e njeriut. Çfarë duhet të dish di Angela Andreoli, Isabella Egidi ti invitiamo a lasciarci una Recensione qui sotto: sarà utile agli utenti che non abbiano ancora letto questo libro e che vogliano avere delle opinioni altrui. L'opinione su di un libro ... Ushqimi dhe ushqyerja e njeriut. Çfarë duhet të dish ... ... ... Dopo aver letto il libro Ushqimi dhe ushqyerja e njeriut. Çfarë duhet të dish di Angela Andreoli, Isabella Egidi ti invitiamo a lasciarci una Recensione qui sotto: sarà utile agli utenti che non abbiano ancora letto questo libro e che vogliano avere delle opinioni altrui. L'opinione su di un libro è molto soggettiva e per questo leggere eventuali recensioni nega...

INFORMAZIONE

AUTRICE/AUTORE
Angela Andreoli
DIMENSIONE
6,82 MB
NOME DEL FILE
Ushqimi dhe ushqyerja e njeriut. Çfare duhet te dish.pdf

DESCRIZIONE

Ti piacerebbe leggere il libro?Ushqimi dhe ushqyerja e njeriut. Çfare duhet te dish in formato pdf? Bella scelta! Questo libro è stato scritto dall'autore Angela Andreoli. Leggere Ushqimi dhe ushqyerja e njeriut. Çfare duhet te dish Online è così facile ora!

LIBRI CORRELATI